Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

«Феніксу» – 23 роки! Вітаємо!

   Товариство інвалідів «Фенікс» об’єднує у своїх дружних рядах більше тисячі людей із особливими потребами – людей, які мають схожі життєві проблеми й активно гуртуються навколо спільних інтересів та ідей. Справді, бажання жити в рідному місті повноцінно перемагає всі вагання, невпевненість у прийнятих рішеннях, умовності!
Цьогорічну травневу мандрівку парком «Олександрія», яку втретє організовує для інвалідів-візочників Благодійний фонд Костянтина Єфименка, можна вважати особливою, адже її дата співпала з днем заснування «Фенікса» у 1990 році. Отож знаному в місті Товариству 22 травня виповнилося 23 роки! Тому було вирішено запросити на свято і правління громадської організації, і поважних гостей.
Та в перших рядах, як завжди, ті, хто чекає зустрічі з природою з особливими емоціями й нетерпінням, адже враженнями від побаченого живуть ще не один місяць. Це – візочники. Тут і знайомі обличчя, бо третій рік поспіль ці люди залучені до популярного в організації заходу. І зовсім нові – ті, хто виявив вперше бажання побути наодинці з природою саме в такому форматі.
Після цікавої екскурсії учасники заходу зібралися в парковому кафе «Маша і Ведмідь», де по-родинному всіх присутніх привітала голова Товариства «Фенікс» Ніна Карпович, побажавши здоров’я, благополуччя і гараздів, подякувавши тим, хто стояв у витоків створення організації, поділившись планами на майбутнє.
Вітальні мистецькі номери цього разу були також підготовлені виключно силами самих же членів Товариства: власні вірші читала Раїса Пелих, пісенні дарунки зробили Тетяна Бомко і Ельвіра Ковалик, та особливою окрасою свята став виступ Володимира Думанського, який під власний гітарний супровід виконав ряд авторських композицій, а також порадував присутніх відомими українськими народними піснями у своєму виконанні.
Вітання від Костянтина Єфименка – голови фонду – переказала Олена Ткач, запевнивши, що підтримка «Фенікса» - один із пріоритетних напрямків роботи фонду. Адже з дня заснування благодійного фонду склалися дружні стосунки з багатьма організаціями, що об’єднують людей із особливими потребами. Традиційно іменинники отримали від фонду святковий торт і щирі побажання процвітання й активної діяльності.
Членів Товариства «Фенікс» від імені міського голови привітав його заступник Геннадій Джегур, подякував очільниці та правлінню організації за людяність та дієвість, дипломатичність та відкритість, неабияке вміння відстоювати інтереси найвразливішої категорії населення міста – інвалідів.
Насамкінець зустрічі Ніна Карпович поділилася планами щодо відзначення на міському рівні срібного ювілею «Фенікса». Та попереду – 24-та річниця з дня заснування організації. Її так само вирішили відзначити наступного року в парку «Олександрія» за підтримки Благодійного фонду Костянтина Єфименка.
 
 

 

Поділитись з друзями: