Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Вороги не заберуть в українських дітей новорічне свято

28 грудня 2022 року, попри війну, повітряну тривогу, відключення світла, Благодійний фонд Костянтина Єфименка традиційно організував свято для діток з багатодітних та неповних родин, а також тих, які з’явилися на цей світ завдяки програмі «Допоможи народитися дитині». Таким благодійним проєктом уже 10 рік поспіль опікується Тетяна Єфименко.

Костянтин Єфименко часто каже: друзів у біді не залишаємо. Якби не було складно під час війни вести бізнес та долати все нові й нові виклики, родина Єфименків ствердно відповіла на прохання голови громадської організації «Спілка матерів «Надія» голова Любов Петрівни Жаркової провести такий захід для діток.

Свято відбулося завдяки безмежно талановитим артистам Шоу-театр «Тисяча й одна ніч». Адже вони знайшли та обладнали підвальне приміщення, підключили генератори. А відтак діткам було й тепло, і весело, і безпечно.

Традиційно на дітей чекали різноманітні конкурси, але й було завдання, яке відповідає реаліям сьогодення. Так, дітки підписували прапор України для наших військових, а меншенькі робили янголяти. Все це керівниця організації Ксенія Оранська передасть з наступним вантажем на фронт. Адже саме завдяки мужності й стійкості наших Збройних Сил України та інших військових формувань тут, у Білій Церкві, наші діти мають спокійне дитинство.

Дітей чекали не лише солодкі новорічні подарунки від ельфів, а й частування піцею та соком. Варто зауважити, що батьки і бабусі діток теж не нудьгували упродовж свята. Їм організували майстер-клас з виготовлення янголів за участю білоцерківської поетеси Тетяни Строкач. Також вони могли попити чаю, кави з печивом.

Насамкінець свята дітей та їхніх батьків привітали з Новим роком та побажали мирного нового року, здоров’я, щастя та радості в житті Тетяна Єфименко та Людмила Полях, директор Благодійного фонду Костянтина Єфименка.

Єдине, що заважало сповна радіти дитячим усмішкам, це сумна звістка, що напередодні відійшла у вічність багаторічна незмінна керівниця «Спілки матерів «Надія» Любов Жаркова, яка встигла запросити дітей на свято, але вже не встигла з ними розділити радість…

Фотогалерея "Вороги не заберуть в українських дітей новорічне свято"

 

Поділитись з друзями: