Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Вручення премії «Браво – 2013»

 

Благодійний фонд Костянтина Єфименка і Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. П.К. Саксаганського вже два роки поспільпоєднують партнерські стосунки. Щомісяця близько 300 квитків до театру отримують члени Академії пенсіонерів, які за цей час стали справжніми шанувальниками театрального мистецтва і залюбки відвідують не лише соціальні вистави, а й прем’єри, концерти та виступи симфонічного оркестру театру.
Так само тісно співпрацює з місцевим храмом мистецтва ТОВ «Білоцерківський завод «Трібо», позаяк жодне їхнє свято не проходить без феєричної участі саксаганців, які професійно створюють не лише піднесений настрій, а й залишають у серцях глядачів незабутні спогади на довгий час.
27 березня у всьому світі вже понад півстоліття відзначають Міжнародний день Театру. Цьогоріч у нашому театрі відбувся святковий вечір, на якому були присутні поважні та офіційні особи міста, області, визначні театральні та культурні діячі.
Під час офіційної частини проводилось вручення премії «Браво!», якою в 14 номінаціях відзначаються найкращі працівники театру та активні глядачі впродовж останнього року: Краща чоловіча роль, Краща жіноча роль, Краща чоловіча роль другого плану, Краща жіноча роль другого плану, Приз глядацьких симпатій, Відкриття року, Кращий цех театру, Кращий актор епізоду, Краща вистава року, Краща рецензія року, Кращий вокаліст року, Кращий артист балету, Кращий артист оркестру, Кращий глядач року.
На сцені творилися справжні мистецькі дива, зрощені на підґрунті таланту й непереборного бажання нести радісну творчу звістку в кожне людське серце. А у залі – цвіли посмішки, яких так багато в одному місці вдається побачити дуже рідко в умовах реалій нашого сьогодення.
Чимало очільників відомих трудових колективів міста з квітами в руках завітали того дня до храму Мельпомени, аби принагідно висловити свою любов і шану творчому театральному осередку. А скільки теплих слів почули з нагоди свого професійного свята працівники театру… І від художнього керівника театру В'ячеслава Ускова, і від міського голови Василя Савчука, і від Владики Августина –   архієпископа Білоцерківського і Богуславського, і від профспілки, і від депутатського корпусу міста й області.
Та ось розпочалася хвилююча церемонія вручення щорічної театральної премії «Браво», яка вшосте знайшла своїх володарів! Олені Ткач, директору Благодійного фонду, випала честь вручити грошову премію і статуетку Максиму Цедзінському (за роль ТоніКрауна у виставі «Так закінчилосяліто»)у номінації «Краща чоловіча роль другого плану». Приз глядацьких симпатій  вручив заслуженій артистці України Лідії Дяченко директор ТОВ «Білоцерківський завод «Трібо» Павло Іщенко.
Артисти не залишилисяв боргу і щедро віддячилишанувальникамїхнього таланту, подарувавши натхненні виступи й незабутні пісенно-танцювальні композиції. У глядацькій залі вирували емоції, і вигуки «браво!» звучали повсякчас. Звичайно, артисти театру  на них заслуговують по праву. Отож «Браво»!
 
 
 
 
 

 

 

Поділитись з друзями: