Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Вручення грошових винагород

 

Вручення грошових винагород

 

У п’ятницю, 28 вересня, Білоцерківська міська організація профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення відзначила 40-у, ювілейну,  річницю з дня заснування. З нагоди цього свята у Київському академічному  обласному музично-драматичному театрі ім. Саксаганського відбулися урочистості, на які запрошення отримав і Благодійний фонд Костянтина Єфименка.

Урочисто-піднесено вітали ювілярів представники міської влади, депутат Київської обласної ради І.Шилов,  народний депутат України В.Чудновський. Усі зазначали, що профспілка, яка нараховує таку кількість членів організації, яка має давні добрі традиції, покликана не лише захищати інтереси працівників, а й популяризувати їхні професії. Саме так і планує свою діяльність голова міської організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення Антоніна Олександрівна Мар’янська.

Саме на цей день було попередньо заплановано вручення грошових премій переможцям конкурсу-огляду благоустрою та утримання території й житлового фонду міста на честь 980-річчя  з дня заснування  Білої Церкви. Нагадаємо, що переможці в трьох номінаціях «Кращий двір», «Будинок зразкового порядку» і «Кращий двірник-прибиральник» за перше місце отримують 5 тис. грн., за друге і третє – 3 тис. і 2 тис. грн. відповідно. Дипломи і сертифікати на ці суми були вручені 15 вересня на урочистостях із нагоди Дня міста.

Щирі вітання й найкращі побажання від Костянтина Єфименка – голови Благодійного фонду – переказала всім присутнім Олена Ткач, зазначивши, що робота людей, які сидять у залі, непомітна на перший погляд, бо до чистоти і краси звикається швидко. Але саме комунальники і працівники побутової сфери щодня роблять наше місто чистим і затишним, а білоцерківців красивими й охайними.

Користуючись нагодою, пані Ткач подякувала усім, хто брав участь у підготовці й проведенні конкурсу-огляду, який проходив цьогоріч під патронатом Благодійного фонду Костянтина Єфименка: членам журі конкурсу, заступнику міського голови В.Гнатюку, начальнику управління ЖКГ О.Ореховському, начальникам ЖЕКів Ю.Баласу, О.Ящуку, Ю.Кошляку і, звичайно, голові профспілки А.Мар’янській.

А далі переможці усіх трьох номінацій конкурсу одержали від Благодійного фонду грошові винагороди, які використають на покращення стану житлових будинків, дворів чи прибудинкових територій.

Із подячним словом звернулися до Костянтина Єфименка мешканці будинку за адресою: вул. Некрасова, 12-а, які вибороли перше місце в номінації «Кращий двір». Зокрема в листі говориться так: «Після конкурсу всі мешканці нашого будинку, починаючи від діточок, слідкують за порядком і чистотою  у дворі, оберігаючи те, що ми зробили спільними зусиллями. Сподіваємося, що це виховуватиме у підростаючого покоління європейське ставлення до чистоти. Тож уклінне Вам спасибі, Костянтине Олексійовичу, за турботу про рідне місто. Бажаємо Вам і Вашому колективу міцного здоров’я, великого щастя, успіхів і добра».

 

 Фотоальбом

 

Поділитись з друзями: