Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

З журбою радість обнялась

Днями ансамбль «Чорнобривці», що діє при клубі «Сузір’я» Академії пенсіонерів, завітав з концертом до санаторію «Діброва», щоб потішити своїми виступами – піснями та гуморесками – тих людей, що приїхали лікуватися та відпочивати в цьому санаторно-лікувальному закладі.

Концерт провела координатор клубу «Сузір’я» Тетяна Сулейманова.

На початку виступу академісти запросили глядачів хвилиною мовчання вшанувати пам'ять всіх загиблих українців, і військових, і цивільних, в російсько-українській війні. А затим Тетяна Іванівна привітала всіх присутніх з радісною звісткою – визволенням Херсону!

Ольга Іванець, Наталія Михайлюк, Анна Бондаренко та Надія Сич виконали українські народні та авторські, ліричні та жартівливі пісні. Глядачі мали змогу в їхньому виконанні послухати пісні «Чорнобривці», «Україно, молюся за тебе», «Не ламай калину», «Марічка», «Чи ти чув, миленький», «Гарний Семене», «Покохала дідуся», «Цип, цип, тюруру», «Косив батько», «Ой, сватай, синочку, багачку», «Геть з України».

Сольно виступала ще одна членкиня клубу – Людмила Безкрила. У її виконанні прозвучали легендарні «Смерека», «Червона рута», «Стожари», «Калина».

Також Людмила Безкрила та Наталія Михайлюк підняли настрій присутнім цікавими гуморесками.

Таким чином, ансамбль «Чорнобривці», які відновив свої репетиції влітку цього року за наполегливої участі координатора клубу Тетяни Сулейманової, гідно представив Академії пенсіонерів Благодійного фонду Костянтина Єфименка. Так тримати!

Фоторепортаж "З журбою радість обнялась"

Поділитись з друзями: