Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

З Україною в серці стрічаєм весну

На початку весни клуб «Лада» зібрався у своїй чудовій, ошатній, затишній світлиці, щоб провести пісенно-поетичний захід «З Україною в серці». Сценаристом та ведучою свята стала координаторка клубу Тетяна Марченко. Традиційно запросили й гостей. Цього разу до клубу завітали представниці клубу «Криниця життя», а саме: Ольга Руденко, Ольга Тимошенко та Ольга Ковальчук.

На святі у виконанні ансамблю клубу пролунали пісні «А ми дівчата з України», «Молитва», «Чом трава зелена», «Вийшла заміж молодою», «Я щаслива з роду», «Хай живе вільна Україна». А членкиня клубу Галина Глобенко декламувала вірш Ліни Костенко «Буває, часом сліпну від краси». Гості теж не сиділи дарма. Так, Ольга Руденко подарувала академістам клубу «Лада» пісню «Це мій рідний край».

Але були в цьому заході й сумні пісні та вірші, присвячені темі війни. Адже як без цього! Кожну хвилину ми усвідомлюємо, якої ціною дається нам можливість жити в рідному міста та займатися своїми справами. За мир в Україні своїми життями щодня платять наші мужні захисники-військовослужбовці. Тож їм академісти присвятили пісні «Ой полечко, поле», «Якби я мала крила орлині» у виконанні тріо клубу «Горлиця». До складу тріо входять Тетяна Марченко, Галина Глобенко та Людмила Апальонова. Дует пані Людмили та пані Галини виконав пісню «П’є журавка воду», а Людмила Апальонова заспівала пісню «Прощався стрілець зі своєю ріднею». Важко було слухати вірші, присвячені війні. В академістів на очах наверталися сльози. Так, Ольга Тимошенко декламувала вірш «У чорній хустці Україна», а Ольга Ковальчук - вірш Є. Комарової «Скажи мені, люба».

Проте Тетяна Марченко так побудувала хід концерту, що патріотичні пісні переходили у воєнні, а потім знову артисти повернулися до веселої нотки. А саме до гумору. Бо українці вміють жартувати у будь-якій ситуації. Просто таки шквал оплесків викликало виконання гуморески «Конкурс краси» Ольгою Руденко та Ольгою Тимошенко з клубу «Криниця життя». Академістка клубу «Лада» Євгенія Бедрата теж традиційно посмішила колег гуморесками. На цей раз у її виконанні пролунала гумореска Віктора Євтушенка «Виграшна лотерея», а також гуморески «Заєць» та «Молода дружина».

Насамкінець заходу вітали тих академісток, чиї дні народження відбулися нещодавно, а саме: Галину Глобенко, Людмилу Апальонову, Євгенію Бедрату. Усіх іменинниць віншували піснею «День народження у тебе». Глядачі не хотіли розходитися, просили виконати ще пісні на біс. А це свідчить про те, що в наш непростий час такі зустрічі вкрай потрібні людям поважного віку. Тож сподіваємося на нові посиденьки!

Фотогалерея "З Україною в серці стрічаєм весну"

Поділитись з друзями: