Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

За усмішку дитини можна віддати увесь світ

Вже стало доброю традицією для Благодійного фонду Костянтина Єфименка організовувати щорічне новорічне свято для дітей з багатодітних родин. Для цього ми звертаємося за допомогою до нашої безвідмовної феї Тетяни Валентинівни Єфименко, яка всі ці роки опікується дітками та за допомогою чарівних ельфів з арт-проекту «Творчі викрутаси» організовує дітлахам новорічні конкурси, забавки, розваги і подарунки.

Цю традицію добра і любові не змогла порушити й війна. 26 грудня благодійний фонд знову запросив на свято діток, а справжні знавці своєї справи на чолі з Ксенією Оранською підготували малечі і школярикам неймовірні забавки. Море емоцій викликали у діток експерименти з рідким азотом. Це була не просто розвага, а вивчення хімічних процесів. Дітки дізналися, яка температура рідини, чому у речовину не можна засовувати руку, але спокійно можна ловити бризки азоту, а ще частувалися азотними кукурудзяними паличками, заморожували повітряні кульки і квіти.

Та не лише хімічними експериментами розважалися діти. На них чекали  й інші забавки: найшвидше втекти від метелиці, на швидкість зліпити сніговика, пролазити під канатом, демонструвати гнучкість. А ще грали в сніжки, танцювали, завмирали, присідали від велетенських сніжинок.

Щоразу, коли треба було виконати якесь завдання, ельфи нагадували дітлахам, що попереду на них чекають новорічні подаруночки. І ось цей час настав. Нарешті під ялинкою з’явилася чарівний мішок з подарунками. А роздавати солодкі гостинці взялися ельфи Марія та Анна, доньки чарівної феї Тетяни. Але перед тим, як отримати подарунки, діти колядували. І дуже було приємно бачити, як наші дітки навипередки просили дати їм слово, адже кожен знав якусь свою, оригінальну колядку. Це неймовірно радує, адже наша малеча та її батьки шанують і вчать наші українські різдвяні традиції. До речі, і мами з бабусями заколядували!

Звичайно, після таких активних розваг варто підкріпитися. Тож смачна піца та сік чекав на малечу після завершення новорічного свята.

Кажуть, що за усмішку дитини можна віддати цілий світ! Ми ж прагнемо, аби наші діти усміхалися завжди, попри всі обставини сьогодення.

Фоторепортаж "За усмішку дитини можна віддати увесь світ"

 

Поділитись з друзями: