Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Закінчилися канікули - почалися зустрічі

 

У лютому всі клуби  Академії пенсіонерів, завершивши зимові канікули, розпочали свої планові засідання. Перша половина місяця була активною для всіх академістів, але найцікавіші заходи пройшли в наступних осередках.

 

У клубах "Криниця життя" і "Зарічанське джерело" відбувся неординарний захід, присвячений родині, - "Роль сім'ї в сучасному суспільстві". Знову лунали пісні, інсценізувалися уривки з літературних творів та народних анекдотів, звучали повчальні, мудрі прислів'я та приказки на цю тему. За сценарій відповідала талановита Ольга Ковальчук. Доклали неймовірних старань і координатори - Лариса Бондарчук, Люсія Ковалінська, Лариса Хоменко. Дивували імпровізацією актори обох клубів. Усі наснажилися! Розходилися по домівках задоволені, обговорюючи вже новий захід, який відбудеться за тиждень.

 

У лютому плідно попрацювали й члени клубу «Гармонія»!    Таскіра Максюта, координатор: "Сьогодні відбувся черговий захід у клубі «Гармонія» АП Благодійного фонду Костянтина Єфименка. Тема заходу була надзвичайно цікава: «Ми живемо, щоб творити добро». Найперше ДОБРО, яке згадали академісти стосувалося нашого мецената Костянтина Олексійовича, наших молодих і завзятих керівників, які несуть ДОБРО для людей Золотого віку, і не тільки. Дуже змістовні були розповіді наших одноклубників, де кожен для себе згадав випадки зі свого життя, якісь факти, де людина робила добро по совісті, за покликом душі, навіть не думаючи, що то є щось надзвичайне. Життя як бумеранг, де ДОБРО відгукнеться ДОБРОМ. Так має бути, тому що ми люди, а людяність завжди була, є і буде   людяністю".

Клуб «Сузіря» напередодні Дня закоханих провів також цікавий захід. І хоча це був традиційний Альманах щастя, але цього разу на досить пікантну тему: «Гіркі й солодкі поцілунки». 

Любові, як-то кажуть, підпорядковані люди у будь-якому віці... І цей лютневий  захід у клубі "Зарічани" -  тому переконливе підтвердження. Світлана Линник: 
"Дружба, кохання, любов – одвічні теми поезії, музики, сенс повноцінного людського життя. Любов нам дається Творцем, як дар, як талант, але й розкривається цей дар у кожного по-різному. Вияв любові в нашій душі – це найважливіше, задля чого ми народилися на землі.


З нагоди Дня святого Валентина у бібліотеці-філії №4 панувала тепла й романтична атмосфера. На літературно-музичне свято «Коханню роки непідвладні» завітали члени клубу «Зарічани» Академії пенсіонерів Благодійного фонду Костянтина Єфименка.


Є люди, які завжди викликають в оточуючих подив і захоплення, повагу й шану. Бог наділив таких людей надзвичайним шармом, добротою та оптимізмом, а ще здатністю випромінювати позитивні флюїди і, як кажуть, харизмою. Такою є Марія Данилівна Сударенкова, поетеса-аматор з клубу «Гармонія» Академії пенсіонерів. Пані Марія повела розмову про найсвятіше, найсвітліше і найпрекрасніше почуття – кохання. Поети й романтики всіх народів славили силу й велич людських почуттів. У всі віки створювались хвалебні літературні гімни коханню, що стали прекрасними шедеврами. Любов – це те вічне невсихаюче джерело, з якого народилася поезія Лесі Українки та Ліни Костенко, з творчістю яких ознайомила поетеса. Протягом заходу Марія Данилівна зачитувала свої вірші про кохання, учасники свята співали пісні, гуморески на одвічну тему читав Анатолій Софронович Медвідь"

Фотогалерея. Закінчилися канікули почалися зустрічі

 

Поділитись з друзями: