Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Короткі канікули – і знову на заняття до Академії

Короткі канікули – і знову на заняття до Академії  

 

Академія пенсіонерів, п’ять клубів якої було створено Благодійним фондом Костянтина Єфименка у минулому році, продовжує свою роботу: уже проведені січневі традиційні дні іменинника, лекції, зустрічі, заняття.

У клубі «Чарівна мить» уже вкотре свою творчу спадщину презентує білоцерківський поет і музикант Анатолій Кульчицький. У січні академісти цього клубу, крім відзначення новорічно-різдяних свят, слухали лекцію на тему «Сила води» із переглядом документального фільму.

Клуб «Золота осінь», що на Леваневського, підготував  українські вечорниці, його академісти залюбки відвідали заняття із декоративно-прикладного мистецтва. Члени клубу «Водограй» стали активними учасниками театрального дійства «Ісус народився» та незабутньої літературної зустрічі за творчістю Євгена Гуцала. Найактивніші відвідувачі клубу «Надія», що на Залізничному селищі, підготували прекрасні пісенні подарунки до ювілею селищної бібліотеки № 3, якій виповнилося у січні 55 років.

На лютий 2012 року заплановано зустрічі академістів із місцевими письменниками, священиком, юристом, лікарем.

Продовжать  академісти відвідувати Київський обласний музично-драматичний театр ім. Саксаганського. Так, 5 лютого вони вже переглянули спектакль «Шельменко-денщик», а 10 лютого запланували  відвідати виставу «Сватання на Гончарівці», 15 лютого – «Вип’ємо кави?.. З миш’яком», 19 лютого – ліричну комедію «Сільвія».

На 18 лютого Благодійний фонд закупив квитки для пенсіонерів-академістів на вечір вокальної музики до 175-річчя з дня загибелі О.С.Пушкіна, який відбудеться в Будинку органної та камерної музики.

Уже з лютого цього року члени Академії пенсіонерів матимуть змогу за бажанням займатися плаванням у басейнах ДЮСШ № 1 та № 2.

Начасі - організація занять із фітнесу для тих пенсіонерів, хто прагне активно відпочивати й займатися спортом систематично, хто дбає про власне здоров’я.   

 

Поділитись з друзями: