Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Збираймося, бо ми того варті!!!

 

Гучне святкування Дня міста через карантин було скасовано. «Та це не привід не зустрітися невеличкими теплими компаніями однодумців», - подумали «любистківці» й вирушили в мандрівку до міста Ржищів. Радіючи змозі знову подорожувати, усю дорогу академіки співали.

Спочатку туристи вирішили здійснити екскурсію на катері. Майже по-літньому спекотного дня така прогулянка була не лише цікавою, а й приємною. Неймовірно вразила подорожуючих історія відновлення старовинного Преображенського храму села Гусинці, що зник під водою в 70–ті роки минулого століття під час будівництва Канівського водосховища. Але, незважаючи на сили зла, руйнування та наруги, храм продовжував жити своїм таємничим життям у Бозі. З трепетом «любистківці» відвідали відроджену святиню, помолилися й поставили свічки.

 Потім мандрівники вирушили до Національного музею-меморіального комплексу «Букринський плацдарм», де вшанували пам’ять усіх загиблих за Україну. (Букринський плацдарм — один із плацдармів на правому березі Дніпра, в районі Великого Букрина за 80 км на південний схід від Києва, захоплений у вересні 1943 року військами Воронезького фронту під час битви за Дніпро).

Загалом екскурсія була дуже інормаційно насиченою, змістовною та цікавою. А дорогою додому академіки планували майбутні екскурсії. Збираймося, бо ми того варті!!!

А двома тижнями раніше (після майже піврічної перерви) члени клубу «Любисток» зібралися на таку довгоочікувану, ще зовсім літню  зустріч. Оскільки протягом суворого карантину всі були позбавлені можливості активно спілкуватися, тем назбиралося безліч.Зустрілися, щоб поговорити, поспівати, пожартувати, пожалітися і похвалитися, спланувати подальшу роботу клубу, і, найголовніше, привітати іменинників, які не мали змогу відсвяткувати свої Дні народження з друзями-«любистківцями».

А таких було чимало. Свій 80-й ювілей відсвяткувала Назаренко Нона Григорівна. 70 років відзначила Ліпченко Любов Степанівна. Дні народження на карантин припали в Сидорової Людмили, Киришко Мотрі, Сизоненко Тетяни, Філіцької Надії, Линник Надії, Попельницької Марії, Самченко Раїси, Ковтун Катерини…

У традиційній поетично-пісенній манері одноклубники зичили іменинникам щастя, довгих років життя і такого важливого для кожного сьогодні здоров’я. Збираймося, бо ми того варті!!!

Фотоальбом. Збираймося, бо ми того варті!!!

Поділитись з друзями: