Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Змагання із туризму

Змагання із туризму

 

28 квітня в урочищі Голендерня відповідно до графіка проведення Спартакіади серед школярів Білої Церкви пройшли змагання із туризму, в яких взяли участь 44 команди (старша і молодша вікові групи) із 22 навчальних закладів міста.

У програму змагань увійшли наступні випробування: традиційна для туристів «смуга перешкод», в’язання вузлів, конкурс краєзнавців для молодших учасників і медична підготовка для старших, конкурс художньої самодіяльності, конкурс таборів і стіннівок.

В урочистому відкритті змагань взяли участь начальник управління освіти і науки Ю. Петрик, начальник відділу з питань фізкультури і спорту В.Матвієць, виконавчий директор Благодійного фонду О.Ткач, яка, привітавши, учасників, суддів, учителів із черговим спортивним святом, переказала найщиріші вітання від Костянтина Єфименка – голови фонду – і побажала від його імені гарного настрою, справедливого суддівства і, звичайно, перемоги  найсильнішим, найспритнішим і найвитривалішим. Під звуки державного гімну головний суддя змагань П.Хоменко і головний секретар І.Нестеренко підняли  прапор України, а ведуча урочисто сповістила: «Змагання зі спортивного туризму серед школярів міста оголошуються відкритими!» Щирі оплески членів туристичних команд підтвердили непереборне бажання дітвори чимшвидше приступати до змагань.

До самої вечірньої пори горіли вогнища, у казанках варилася каша, смак якої не забувається  ніколи, лунали жартівливо-пригодницькі пісні і тривала конкурсна програма. Отож судді, підбивши підсумки, оголосили результати.  Старша група: перше місце – ЗОШ № 4, друге – ЗОШ № 21, а третє виборола команда ЗОШ № 11. Молодший вік: перемогу завоювали учні тієї ж ЗОШ № 4, другий результат показала команда гімназії № 1, а третіми стали туристи ЗОШ № 18.

 

Нагородження переможців відбудеться 11 травня на закритті Спартакіади, урочисті заходи якої пройдуть на Торговій площі з 16:00. Цього ж дня школи, які здобудуть перемогу в загальнокомандному заліку, отримають сертифікати на 20 тис. грн., 30 тис. грн. і 50 тис. грн.  відповідно за третє, друге і перше місця на поліпшення спортивної бази навчальних закладів.

 

 

  Фотоальбом

Поділитись з друзями: