Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Уперед до знань!

     Першого вересня для кожної шестирічної дитини розпочинається новий період в житті, – адже з цього дня її називають не просто дитиною, а учнем або ученицею. Школа для першокласника - друга домівка, де він знаходить нових друзів, знайомиться зі своєю вчителькою, яка стане і порадником, і мамою, і наставником.

Святкова атмосфера панувала навкруги: дерева і кущі прикрашені різнокольоровими кульками, майбутні першокласники святково одягнені, з красивими букетами. Вони з нетерпінням чекали на привітання, а батьки винуватців свята, спостерігаючи за своїми дітками, посміхались, адже в цей день їхні малята якось раптово подорослішали…

Благодійний фонд Костянтина Єфименка не залишився осторонь цього свята. Представник фонду Тетяна Шкаранда привітала хлопчиків та дівчаток з наступаючим Днем знань, побажала їм підкорити всі учнівські вершини, отримати від шкільного життя якнайкращі емоції та найкорисніші знання. Тетяна Анатоліївна вручила малятам ранці та портфелики з необхідним шкільним приладдям. Кожна дитина також одержала іменний лист-привітання від голови фонду Костянтина Єфименка, в якому було сказано наступне:

 «Дорогий першокласнику! Цього року ти вперше переступиш поріг рідної школи, де пізнаєш багато таємниць Всесвіту, здобудеш міцні знання, знайдеш справжніх друзів, відчуєш любов і доброту першої вчительки.

Пам'ятай: навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Тож наполегливо вчися, щоб знати, діяти, жити. Ніколи не зупиняйся на дорозі Знань – вона завжди цікава і по-справжньому нескінченна.  

Упевнений, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у твоїй юній душі урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен твій шкільний день, кожен крок. 

Досягай високих результатів у навчанні, шануй своїх батьків, з повагою стався до старших, люби рідну землю, зростай справжнім патріотом України!
Зі святом, з наступаючим 1 Вересня, з Днем знань, любий першокласнику! Щасти тобі!»

Дякуючи за допомогу в організації свята, голова БМГО «Ластівонька» Оксана Мустафаєва зазначила: «Нашій спілці вже шість років, але ми вперше звернулися до Білоцерківського благодійного фонду Костянтина Єфименка і були вражені, що нас привітно зустріли, вислухали і відразу сказали, що допоможуть. Ми дуже вдячні за таку підтримку. Та слів тут замало, щоб висловити цю щиру подяку, потрібно просто подивитися в очі діткам, коли вони отримують всі ці подарунки, побачити ці обличчя, які сяють радістю і щастям, на яких виблискують посмішки. У діток залишилося море вражень від свята! Нехай такими ж вдалими будуть їхні мандрівки країною Знань».

Оксана Вікторівна побажала фонду процвітання, а Костянтину Єфименку - міцного здоров′я, сімейного щастя, наснаги в праці, щоб в нього ніколи не згас вогник доброти та милосердя.
 

Переглянути фотозвіт можна за посиланням efimenko.org/foto/10/

Поділитись з друзями: