Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Знову на свято до «Шансу»

Знову на свято до «Шансу»  

23 травня в реабілітаційному центрі «Шанс» зібралися діти, батьки, вихователі, щоб провести спортивне  свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я» і вручити своїм випускникам свідоцтва про базову загальну середню освіту та атестати про повну загальну середню освіту.

Уже вкотре в гості до вихованців «Шансу» на подібні свята запрошено Благодійний фонд Костянтина Єфименка. Передаючи вітання від Костянтина Олексійовича, директор Благодійного фонду Олена Ткач побажала випускникам світлої життєвої дороги і перемог, а учасникам спортивного заходу – натхнення, завзяття, гарного настрою, міцного здоров’я і, звичайно, веселих і насичених канікул, які чекають дітвору влітку. Від фонду в подарунок діти отримали сезонні фрукти і кошти на придбання музичних інструментів для дитячого ансамблю.

Свято вдалося на славу: розваги, конкурси, загадки, пісні, інсценізації - все сприяло згуртованості колективу дітей і батьків, створенню позитивної, по-справжньому святкової атмосфери.

За традицією, діти ласували солодощами, а батьки і директор реабілітаційного центру «Шанс» Володимир Крижанівський ділилися своїми планами щодо створення власного стадіону, де можна буде не тільки проводити спортивні свята, а й у першу чергу щоденно тренуватися дітям-інвалідам на свіжому повітрі, зміцнюючи свій стан здоров’я.

 Фотоальбом 

Поділитись з друзями: