Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Знову в рідній школі

   

Кожен із нас, мабуть, не один раз у житті, переступаючи поріг рідної школи вже після її закінчення, відчував неймовірне хвилювання. Ще б пак! Нібито й змінилося все навколо до невпізнання, але ти, як недивно, можеш із заплющеними очима знайти в цьому рідному тобі приміщенні все, що забажаєш. Чи то якийсь внутрішній голос підказує тобі, чи то якісь невидимі дороговкази допомагають твоїй інтуїції, але ти обов’язково відчуваєш себе захищеним і щасливим, бо тут пройшло твоє дитинство. А, як відомо, ми всі родом саме з нього...  

     Цього вересневого ранку щось подібне відчув і Костянтин Єфименко, який упродовж багатьох років є бажаним гостем у рідній альма-матер - спеціалізованій загальноосвітній школі № 13.

 
          Звертаючись до сьогоднішніх учнів СЗОШ № 13 і вітаючи їх із Днем знань, К.Єфименко сказав:
«Дорогі діти, я хочу, аби ви усвідомили, що час пролітає дуже швидко, тому не раджу вам витрачати його на незрозумілі й нераціональні справи. Запам’ятайте: ніколи не можна надолужити знання, втрачені або не одержані саме в період навчання в школі. Потім життя завирує своїми подіями – і ви ніколи не повернете ті унікальні можливості, які будуть украй необхідні для суворого конкурентного середовища, що панує сьогодні в цивілізованому і глобальному світі».

   Напередодні свята Благодійний фонд Костянтина Єфименка отримав колективне звернення від мешканців вулиць, що знаходяться поруч із СЗОШ № 13, з проханням облаштувати спортивний майданчик, оскільки в мікрорайоні немає жодного місця, де діти могли б у вільний час займатися спортом. Тому, користуючись нагодою, Костянтин Олексійович вручив директорові школи Віктору Гуріну подарунковий сертифікат на 100 (сто) тисяч гривень для облаштування спортивно-ігрового майданчика, а також оголосив про проведення в місті Шкільної спартакіади, передавши дітям м’ячі, футбольну, волейбольну і баскетбольну форми та сітки.  


       У свою чергу Костянтин Єфименко отримав від учнівського, батьківського та педагогічного колективів посвідчення Почесного голови піклувальної ради школи на 2011-2012 навчальний рік.

     Разом із учнями та вчителями школи Костянтин Єфименко відвідав мультимедійний клас, кошти на який він передав у минулому році.

Тетяна Сербин, учитель:

- Костянтин Єфименко – шанована людина, державний діяч, політик, але для нас, учителів, він завжди буде в першу чергу нашим випускником. Приємно те, що, досягнувши значних висот у житті, він не забуває про рідну школу й упродовж багатьох років є нашим благодійником. Нехай йому щастить!

Віра Гребень, учитель:

- Кожний візит Костянтина Олексійовича до нашої школи – це свято. Для дітей він як казковий Дідусь Мороз чи, може, Миколай, а для педагогічного колективу – завжди залишиться гарним учнем. Отож наша праця недаремна, нам є чим і ким пишатися. Зичимо йому щастя, світла і добра в усіх його справах.

 

Поділитись з друзями: