Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

"Золота осінь" в "Діброві"

 3 листопада однойменний клуб «Золота осінь» відвідав із концертом санаторій «Діброва», аби потішити своїм мистецтвом літніх людей, які приїхали на санаторно-курортний відпочинок у цей заклад.

Варто зазначити, що такий візит  академістів до санаторію не перший. Влітку, наприклад,  завітав клуб «Криниця життя». Їх виступ настільки сподобався відпочивальникам, що адміністрація закладу вирішила продовжити подібну співпрацю.

І ось  тихим листопадовим вечором  у їдальні санаторію, де облаштована імпровізована сцена, ансамбль «Золота осінь» представив свої вокальні номери на розсуд вибагливого глядача. А те, що глядачі таки вибагливі, свідчила і їх реакція.

Спершу літні люди сприймали виступи однолітків стримано, але після кількох гуморесок та жартівливих пісень, настрій глядачів покращився. Почали аплодувати, підспівувати, посміхатися. І це не дивно. Адже ансамбль «Золота осінь» має серйозний досвід виступу і різноплановий репертуар. Для окремих пісень навіть мають відповідні  костюми, підготували потрібний і доречний  реквізит. А акомпаніатор ансамблю Людмила Хоменко знає напам'ять і чудово декламує веселі гуморески.

Тож глядачі були задоволені виступом, дякували за чудовий настрій. Звісно, три тижні лікування, навіть у санаторії, це непросто. Адже старенькі як ніхто прив’язані до своєї домашньої обстановки, до родинної атмосфери. А тут, далеко від дому, буває, що й меланхолійний настрій трапляється. Тому такі заходи їм якраз до душі. Відтак академісти та адміністрація санаторію домовилися про подальшу співпрацю.

Фотогалерея. Золота осінь в Діброві 

 

 

Поділитись з друзями: