Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

«Золота осінь» завітала до дендропарку «Олександрія»

 4 вересня ансамбль однойменного клубу Академії пенсіонерів виступив у колонаді «Луна», де виконав 16 пісень. Тут були й пісні, присвячені нашим героїчним захисникам – Збройним Силам України. Вшанували піснею пам'ять загиблих військових, які з 2014 року віддають своє життя за збереження держави. Лунали й жартівливі українські пісні, адже гумор дозволяє трішечки підняти настрій усім, хто його слухає, в такі непрості для нашого народу часи.

Художній керівник ансамблю Людмила Хоменко підібрала репертуар так, щоб всі, хто прийшов до парку в цей день, могли отримати справжню насолоду від українського пісенного слова. І їм це вдалося. Найголовніший показник – молодь зупинялася, знімала на телефон виступ академістів. Що вже казати про старше покоління!

Концерт, який провів ансамбль «Золота осінь», мав на меті ще й інформування громадян про роботу клубів Академії пенсіонерів, які вже понад шість місяців волонтерять: шиють подушечки, спідню білизну хлопцям на фронт, купують носки, плетуть сітки. Матеріал на шиття просять у знайомих, сусідів, родичів, а також збирають благодійні внески на ці цілі. Тому ті клуби, які самостійно не шиють, взялися співати. Адже це те, що вони добре вміють. Завдяки небайдужим містянам, які слухали аналогічні виступи ансамблів «Промінь надії», «Спадщина», «Гармонія» та жертвували свої кошти, вдалося придбати носки та передати їх волонтерам для доставки на фронт. 

Окрім того, ансамбль «Золота осінь» є частим гостей в санаторії «Діброва», де його вже з нетерпінням зустрічають клієнти медичного закладу. Тож бажаємо ансамблю творчих успіхів та розвитку, а містян запрошуємо послухати творчість Академії пенсіонерів та приєднуватися до нас!

Поділитись з друзями: