Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Золоті серця академістів "Золотої осені"

Людмила Полях

31 травня вокальний ансамбль клубу «Золота осінь» Академії пенсіонерів відвідав із благодійним концертом Білоцерківський психоневрологічний інтернат. Для академістів – це вже не перший візит, адже і минулого року вони завітали до мешканців інтернату з метою подарувати їм свої пісні, розважити, поліпшити настрій, поспілкуватися. 

Клуб «Золота осінь» діє вже 6-ий рік, а його незмінним куратором є Любов Петрівна Жаркова, яка і стала ініціатором таких концертів. 

Ансамбль з однойменною назвою  виконав кілька народних пісень під акомпанемент акордеону. А взагалі в його репертуарі не тільки народні пісні, а сучасні естрадні, авторські пісенні композиції. Одна з них – жартівлива пісня «Миротворчий батальйон», яка є досить  актуальною сьогодні у зв’язку з подіями на сході України.

Члени клубу «Золота осінь» декламували улюблені вірші. Також порадував своїми піснями й академіст Едуард Андрійович Чайка, який ось уже понад 60 років свого життя присвячує творчій діяльності. І хоч сам потребує допомоги, уваги й підтримки (на жаль, здоров’я підводить), Едуард Андрійович ніколи не пропускає такі благодійні акції. Адже його творчість – це те, що  необмежено він може дарувати людям.

Глядачі дуже тепло приймали артистів, і, напевно, це була одна з найвдячніших глядацьких аудиторій, адже ці люди вміють радіти гостям як ніхто щиро і безпосередньо, без скепсису і критики, як часом це трапляється в житті.

 Фотоальбом.Золоті серця академістів "Золотої осені"

 

Поділитись з друзями: