Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Зустріч із акторами театру

Зустріч із акторами театру

 

Члени  клубів Академії пенсіонерів, якою опікується Благодійний фонд Костянтина Єфименка, мають змогу щомісяця відвідувати спектаклі Київського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Саксаганського. Після перегляду академісти залюбки діляться враженнями від постановки та гри акторів, дискутують із приводу проблематики інсценізованого твору, звертаються з пропозиціями  до фонду подарувати можливість відвідувати нові вистави улюбленого театру.

На прохання членів клубу «Сузір’я» Академії пенсіонерів 10 жовтня відбулася цікава зустріч із акторами місцевого театру, заслуженими артистами України Лідією Дяченко та Анатолієм Бевзом.

У вступному слові директор Благодійного фонду Олена Ткач зазначила, що за останні роки театр став для білоцерківців не тільки центром культури, а в першу чергу своєрідним храмом мистецтва, адже сьогодні жителі міста добре знаються на репертуарі театру, відстежують прем’єри, дають власну оцінку  виставам, та головне – справжніх щирих шанувальників місцевої Мельпомени стає з кожним новим спектаклем все більше й більше.

Олена Дмитрівна звернулася до академістів з пропозицією створити на базі Академії пенсіонерів власну аматорську театральну студію, де кожен охочий зможе проявити свої таланти і здібності. Звичайно, активні члени клубу «Сузір’я» відразу підтримали її.

А далі полилися рікою спогади Лідії Дяченко й Анатолія Бевза, вони розповідали про своє дитинство, роки становлення й вибору майбутньої професії, роботу в театрах Радянського Союзу, а потім України. Актори з великим задоволенням відповіли на запитання слухачів, побажали всім присутнім здоров’я і любові до театрального мистецтва, а на завершення зустрічі прочитали свої улюблені гуморески, створивши тим самим піднесений настрій від спілкування та творчого натхнення, яке просто-таки випромінювали своєю щирістю Лідія Олексіївна й Анатолій Максимович.

Білоцерківський благодійний фонд Костянтина Єфименка і надалі запрошуватиме акторів театру на гостину до інших клубів Академії пенсіонерів.

 

Поділитись з друзями: