Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Зустріч із народним депутатом В.Чудновським

Зустріч із народним депутатом В.Чудновським

Любов Кушніренко,

член клубу «Водограй»

Академії пенсіонерів

Члени Академії пенсіонерів часто запрошують до себе гостей, влаштовуючи цікаві зустрічі, бесіди, концерти тощо. Але цього разу до себе на гостину запросив академістів народний депутат України Віталій Чудновський.

Отож 20 вересня профілакторій «Дубрава», розташований у Голендерні на березі річки Рось, на три години став місцем проведення незвичайної зустрічі, на яку з’їхалося більше 250 членів АП із семи клубів, що діють у різних мікрорайонах міста за підтримки Білоцерківського благодійного фонду Костянтина Єфименка.

Відкрила зустріч директор фонду Олена Ткач, вона привітала учасників зібрання, представила координаторів та членів новоствореного клубу «Джерело» та запросила до вітального слова Віталія Чудновського, який сказав: « Біла Церква –  місто мого дитинства, тому я повинен зробити для нього все, що в моїх силах. І впевнений – зроблю. Таким мене хотів бачити батько, який, тяжко хворіючи після аварії на ЧАЕС залишив цей світ з упевненістю, що його сини оберуть гідний життєвий шлях». Віталій Олегович коротко ознайомив присутніх з основними положеннями своєї передвиборчої програми щодо відродження та розквіту Білої Церкви.

Багато пенсіонерів, які виявили бажання виступити, дякували пану Чудновському за зроблені ним уже добрі справи й вносили свої пропозиції щодо покращення життя в місті. Треба сказати, що жоден із академістів не звернувся до народного депутата з особистим проханням – всі пропозиції стосувалися  міста, життя інвалідів у ньому, дітей, людей  літнього віку.

Після зустрічі відбувся концерт народного вокального ансамблю «Юр’ївські вечорниці», виступили вихованці школи мистецтв № 5 Мар’яна Щербак та Валерія Хоменко, незабутні пісенні композиції подарував дует у складі Галини Білогур та Сергія Томащука.

Закінчилося все традиційно чаюванням. Члени Академії пенсіонерів щиро дякували Благодійному фонду Костянтина Єфименка та народному депутату України Віталію Чудновському за прекрасно  проведений день і  змістовну зустріч.

 

Фотоальбом 

 

Поділитись з друзями: