Контакти

м. Біла Церква

вул. Героїв Небесної Сотні, 24

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Зустріч напередодні ювілею

Зустріч напередодні ювілею

18 липня у бібліотеці-філії № 9 відбулася творча зустріч членів клубу «Сузір’я» Академії пенсіонерів із відомим білоцерківським поетом і прозаїком, членом Національної спілки письменників України, лауреатом Всеукраїнських літературно-мистецьких  премій ім. М.Коцюнського та ім. І.Нечуя-Левицького, Почесним громадянином Білої Церкви  Андрієм Гудимою.


Гостя представила Катерина Волинець -  завідувачка філією, прочитала свій улюблений вірш, присвячений батькам митця.

Андрій Дмитрович ознайомив присутніх з біографією, розповів про складні часи свого післявоєнного дитинства,  про перше кохання, про той момент життя, коли відчув у серці перші паростки творчості. Детально зупинився на історії створення роману «Кара без вини», історичних романів  у віршах «Устим Кармелюк» і «Сповідь Мазепи».

Письменник читав вірші, озвучував незабутні спогади і, звичайно, представив читачам свої дві нові збірки  - це фотолітературний автопортрет “Шляхами долі” – своєрідна сповідь про літературну, наукову, педагогічну і громадську

діяльність, про вподобання і секрети його творчості як письменника; та повість «Спокута», що є «глибоко психологічною оповіддю про долю радянського офіцера»…

Насамкінець поважний гість відповів на запитання академістів та отримав щирі привітання з нагоди його цьогорічного ювілей – 75-річчя з дня народження. Члени Академії пенсіонерів і бібліотекарі побажали Андрію  Гудимі  здоров’я, людського щастя і довгих років життя.

Поділитись з друзями: