Контакти

м. Біла Церква

вул. Ярослава Мудрого,

буд. 38/12,

3 поверх, кім. 15

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Іменини двох прекрасних жінок

17 червня академісти клубів «Криниця життя», «Зарічанське джерело», «Гармонія», «Вікторія» прийшли привітати з днем народження координаторку клубу «Криниця життя» Ларису Михайлівну Бондарчук з її 77 роком народження та членкиню цього клубу Ніну Михайлівну Пересунько, яка 13 червня відзначила 80 років!

Представляти Ларису Бондарчук особливо не треба, адже її знає не лише вся Академія пенсіонерів, а напевно і Біла Церква. Незмінний багаторічний координатор клубу «Криниця життя» - невтомна оптимістка. Вона згортувала біля себе творчих людей і створила один із кращих академічних ансамблів. На базі клубу діє театральний та танцювальний колектив. І це також ініціатива та наполеглива праця Лариси Михайлівни. Також академісти називають її головним волонтером Академії пенсіонерів. І це не дивно, адже з початком повномасштабного вторгнення на базі її клубу згуртувалися академісти з інших клубів і дотепер допомагають військовим: шиють труси, подушки, лущать горіхи для енергетичних перекусів, закуповують носки, вологі серветки, термоустілки, допомагають потрібними речами територіальній обороні тощо. Лариса Михайлівна як координаторський центр поєднала в собі зв’язки з волонтерами, військовими та цивільними, які хочуть допомогти армії.  Їй довіряють, поважають і цінують. А відтак пані Лариса має багато подяк, відзнак і нагород, найголовніша з яких – Орден святої рівноапостольної княгині Ольги від Православної церкви України!

Що ж стосується ювілярки Ніни Пересунько, то про цю поважну пані також можна сказати багато добрих слів. Вона є заслуженим донором України, нагороджена Орденом трудової слави ІІІ ступеня, обиралася депутатом Білоцерківської міської ради, має 59 років трудового стажу. На жаль, доля до пані Ніни не була ласкавою. Та наразі вона має велику родину із своїх колежанок – академісток, які є її однодумцями та подругами. Зараз Ніна Михайлівна як і весь клуб «Криниця життя» допомагає ЗСУ.

Ми вітаємо іменинниць з чудовим святом – Днем народження! Нехай світлих радісних теплих днів у вашому житті буде якомога більше. Нехай Бог дарує міцне здоров’я і довгих літ. Бажаємо, щоб ви відзначили нашу Перемогу, заради якої так наполегливо працюєте!

Фотогалерея "Іменини двох прекрасних жінок"

Поділитись з друзями: