Контакти

м. Біла Церква

вул. Ярослава Мудрого,

буд. 38/12,

3 поверх, кім. 15

тел.: 097 392 36 06

fond_efimenko@ukr.net

Мандрівка чарівною Россю

19 та 21 червня академісти клубів «Чарівна мить», «Гармонія», «Лада», «Золота осінь», «Сузір’я», «Криниця життя», «Серпанок», «Пролісок», «Водограй» та «Вікторія» вирушили у захопливу мандрівку річкою Рось, а саме: покаталися на каяках!

Початок цьому спортивному заходу був покладений ще восени 2023 року, коли кілька найсміливіших академістів вирішили спробувати такий спортивний формат дозвілля. Спробували – сподобалося. Почали ділитися враженнями і ось уже бажаючих покататися стало значно більше.

Цього року 35 академістів вирушили у водяну подорож. Спершу хвилювалися, навіть молилися! Але відважно одягли рятувальні жилети, взяли весла, збадьорилися, послухали інструктаж від Юрія Батуревича, який організовує такий вид дозвілля для білоцерківців, і почали вмощуватися в каяки.

Ох! Перші несміливі рухи, спроби розібратися, як керувати човном, хвилювання і посмішки на обличчях! Затим, вирівнявши свої плавзасоби, академісти почали набирати швидкість. Усі  учасники змогли подолати відстань до дерев’яного мосту та назад. І хоч ніхто не оголошував запливу на час, але все-таки академісти самі вирішили довести собі, що є ще порох в порохівницях. Тож 19 червня першими до моста дісталася команда клубу «Чарівна мить» у складі Ніни Янової та Катерини Шевченко, а наступного дня – команда клубу «Пролісок» у складі Світлани Бакал та Віри Пишної.

Емоції просто зашкалювали! Адже побачити чудові береги Росі з річки багатьом вдалося вперше! А це зовсім інші відчуття. Водичка хлюпоче за бортом, в очереті плавають пташки зі своїми малятами, на березі посміхаються рибалки, вітерець легенько обдуває і підганяє веслярів. Зрештою, для здоров’я немає нічого кращого ніж спорт і природа. А після запливу треба підкріпити сили. Тож після того, як всі спортсмени пришвартувалися, вирушили в найближче кафе поїсти морозива.

Щиро раді, що академістам таке літнє дозвілля припало до смаку. Будемо продовжувати!

Фотогалерея "Мандрівка чарівною Россю"

Поділитись з друзями: